Diensten

Wat bieden wij aan?
U kunt bij ons terecht voor vertalingen uit het Engels, Frans en Spaans naar het Nederlands. Tevens verzorgen wij revisiewerk van vertalingen en teksten.

Ook als u een artikel, brief, scriptie of bedrijfsbrochure heeft geschreven en er nog graag iemand naar wilt laten kijken om de taalkundige puntjes op de i te zetten, ben u van harte welkom. Wij kijken uw tekst graag voor u na en kunnen u deskundig advies geven op het gebied van stijl, spelling en grammatica.

Jimini Translations schrijft ook artikelen, brochures, flyers en teksten voor websites voor uw bedrijf. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Onze werkwijze:
Bij Jimini Translations staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij houden ons strikt aan het moedertaalprincipe. Dat betekent dat een vertaler alleen naar zijn eigen moedertaal vertaalt, waardoor de tekst foutloos en natuurlijk loopt. Ook kunt u er bij ons zeker van zijn dat uw teksten iedere keer door dezelfde vertaler worden vertaald of gereviseerd. De kwaliteit van het werk is dus constant. Bij Jimini Translations weet u zeker dat u een taalkundig sterke tekst terugkrijgt waaraan u niet kunt zien dat het een vertaling is.

Als u een tekst heeft die u wilt laten vertalen of als u een tekst wilt laten schrijven, kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Voordat we de tekst in behandeling nemen, kijken we eerst of we de expertise in huis hebben om de tekst te vertalen (of te schrijven). Als dat het geval is, krijgt u een offerte met daarin de prijs en de levertermijn. Als u daarmee akkoord gaat, vertalen (of schrijven) wij de tekst en leveren deze op het afgesproken tijdstip. Uiteraard staan wij ook na levering nog voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden of wijzigingen door te voeren. Jimini Translations verzorgt ook volledige projecten, bijvoorbeeld inclusief de verwerking van terugvertalingen en/of het uittesten van vertaalde vragenlijsten op de doelgroep. Ook beschikken wij over een uitgebreid netwerk vertalers, zodat wij vertalingen inclusief revisie of vertalingen in meerdere doeltalen kunnen leveren.

Jimini TranslationsĀ© 2010 | Jimini Translations voor al uw medische, farmaceutische
en algemene vertalingen uit het Engels, Frans en Spaans naar het Nederlands.